гр. Варна 9000, България

+359888579682

Търговия на едро

Ние предлагаме широка гама от висококачествени компоненти за всички видове слънчева енергия или фотоволтаични системи. Те включват соларни модули, инвертори, системи за съхранение и системи за монтаж, както и продукти за мониторинг и визуализация на системата (дисплеи).

 

Ние ценим последователното управление на качеството и дългите гаранционни срокове и избираме нашите доставчици въз основа на техния ангажимент за устойчив бизнес.

 

През последните години ние разработихме голяма мрежа от доставчици, включващи известни световни производители. Това ни позволява да предоставим на нашите партньори предимствата на икономиите от мащаба, създадени чрез пакетни и следователно ефективни покупки.

Вашите предимства:

Нашите продукти са сертифицирани помежду си в съответствие със стандартите DIN, VDE, IEC, CE, ISO, MCS и RoHS указанията – в зависимост от приложението и продукта и изискванията на всяка страна – от признати институции за тестване като TÜV, SONCAP, UL и KIWA и се предлагат безмитно от нашият склад.

 

Искаме вашите слънчеви проекти да имат успех! Ще се радваме да ви помогнем с нашият богат опит в областта на слънчевите технологии и при избора на подходящи компоненти. Ако е необходимо, можете да се възползвате от отличителните ни умения за планиране и доизграждане на слънчеви енергийни системи, което ще направи Вашите проекти успешни.