гр. Варна 9000, България

+359888579682

Соларни системи

В този раздел ще намерите всички наши услуги, свързани с планиране, изграждане и пускане в експлоатация на слънчеви системи. Отличното консултиране, обслужване и използването на висококачествени компоненти са също толкова важни за нас, колкото и изключителното съотношение цена-производителност.

 

Ние работим на едро и имаме мрежа от специализирани партньори за изграждането на слънчеви системи до ключ. Благодарение на спестяванията, направени чрез закупуване като търговец на едро от една страна и като системна къща с опит в изпълнението на проекти за слънчева енергия до ключ, от друга, можем да създадем персонализирани слънчеви енергийни системи във всякакъв размер и за всички приложения на изключително съотношение цена-производителност.

Консултантски услуги

Нашите консултанти служат като доверени съветници, които ще Ви препоръчат да оптимизирате енергийния си профил, за да намалите разходите, да разрешите сложни проблеми на електроенергийната система, за да гарантирате надеждността на електричеството и да предложите стратегия за посрещане на бъдещите енергийни изисквания.

Инженерство

Нашият инженерингов екип има дългогодишен опит в проектирането и производството на пълната гама от продукти, с персонал, организиран за осигуряване на удовлетвореността на клиента. Нашите инженерни умения непрекъснато се актуализират, като се използват най-новите курсове за обучение, за да се приложат най-ефективно новите технологии и да се гарантира, че отговаряме на променящите се нужди на нашите клиенти.

Инсталация

 Ценсатек Технологии AД предлага услуги по инсталиране и въвеждане в експлоатация. Използва само инженери, за да гарантира, че продуктите имат пълна проследимост от проектирането, производството, инсталирането и пускането в експлоатация. Ние предлагаме множество услуги на място, за да се възползвате от пълната гама от продукти и услуги, които предлагаме.

 

Ценсатек Технологии AД осигурява безопасно и последователно експертно обслужване на вашите системи, което ви дава възможност да работите при върхови постижения. От услугите за възстановяване на енергия до модернизация и реновиране на решения, ние имаме опит да работим с всяко оборудване на производителите.

Вашите предимства: