Български Български English English Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Română Română Русский Русский

гр. Варна 9000, България

+359888579682

Български Български English English Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Română Română Русский Русский

Условия за използване на сайта​

  1. С влизането си в сайта всеки потребител се задължава да спазва настоящите условия за ползване на сайта и да не нарушава авторските права, посочени по-долу.
  2. Потребителите могат да ползват всички функции на сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО и неограничено.
  3. За достъп или използване на пълните функции на сайта може да е необходимо да се регистрирате и да влезете в потребителският си профил.
  4. За изготвяне на сайта са използвани материали (текстове, снимки, мултимедия), които са собственост на ErEne Green Technologies GmbH, за които, като официален техен представител за България, „Ценсатек Технологии“ АД има разрешение от тяхна страна да ги използва, но не носи отговорност при копирането или използването им от трети страни.
  5. Администраторът на сайта си запазва правото да променя настоящите условия за ползване на сайта, без да уведомява потребителите за промените.
  6. Потребителите на сайта се задължават периодично да преглеждат настоящите условия за да се осведомяват своевременно ако има настъпили промени по условията.
  7. Потребителите на сайта се смятат за уведомени за промените по настоящите условия веднага след публикуването на променените условия в сайта.