Български Български English English Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Română Română Русский Русский

гр. Варна 9000, България

+359888579682

Български Български English English Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Română Română Русский Русский

Инвестиран от Fuji Solar, VSUN е доставчик на слънчеви решения със седалище в Япония, който предлага надеждност – високоефективни слънчеви продукти и технологии в световен мащаб. Бизнесът на групата започва да работи в Япония през 2006 г., по-късно се разпространява в Северна Америка, Югоизточна Азия и EMEA.

 

Централата на VSUN в Токио, Япония, има повече от 10 години опит в областта на слънчевата енергия в областта на научноизследователската и развойна дейност, производството, инженеринга и доставките и показва технически предимства като основно оборудване на фотоволтаичната централа. Той осигурява цял жизнен цикъл на професионални EPC услуги за чиста енергия за клиенти в Япония и цяла Югоизточна Азия с мощна производствена база за научноизследователска и развойна дейност, стабилна работна платформа и глобално разпределение на продажбите.

 

Иновативни и интелигентни – VSUN се ангажира да предоставя по-екологични, по-чисти и интелигентни решения за възобновяема енергия. Той се фокусира върху новия енергиен пазар и разработването на персонализирани и високоефективни продукти.

Монокристален соларен модул

VSUN340-120M

Описание на продукта

Монокристалният високоефективен модул VSUN340-120M с 340 вата отбелязва особено при използването на полуклетъчната технология, което води до отлична ефективност на модула и по-висока производителност при засенчване.

 

Поставянето в списъка на производителите от първи ред на Bloomberg New Energy Finance (BNEF) (статус: Q4 2019) също говори в полза на фотоволтаичните модули от VSUN – VSUN е сертифициран като особено високо ниво на надеждност от гледна точка на финансирането.

  • Монокристален високоефективен модул с 340 вата и 120 половини клетки
  • 12 години гаранция на продукта
  • 25 години линейна гаранция за изпълнение               
  • По-добри резултати при засенчване, високи температури и ниска осветеност
  • Намален риск от горещи точки и микропукнатини
  • Класифициран положително по производителност (0 до + 3%)
  • Максимална товароносимост до 2400 Паскал с натоварване на вятъра и до 5400 Паскал със снежен товар
  • Устойчив на амоняк и солен спрей
  • Bloomberg New Energy Finance (BNEF) Производител от първи ред