гр. Варна 9000, България

+359888579682

Trina Solar убеждава световния фотоволтаичен пазар със своите висококачествени слънчеви модули от 1997 г. и е сред първите 10 в класацията от първи ред на Bloomberg New Energy Finance (BNEF), един от най-известните производители на фотоволтаици.

 

С над 15 000 служители и производствени мощности в няколко региона на Азия, Trina Solar доставя над 60 GW слънчеви модули по целия свят. По този начин компанията прави основен принос за енергийния преход.

 

Редовните и взискателни тестове осигуряват качеството на модулите, за да гарантират на клиентите възможно най-високите стандарти – за което производителят на слънчеви модули се застъпва от години. Освен многобройните международно признати сертификати, Trina Solar предлага и гаранции от 25 години.

Монокристален соларен модул

Trina Solar TSM-395-DE09.08 Vertex-S Black Frame 395W

Описание на продукта

Монокристалният слънчев модул TSM-395-DE09.08 Vertex-S Black Frame с 395 вата, базиран на най-съвременната технология на платформата Vertex, е разработен, за да увеличи максимално ефективността и добивите на системата. Модерната пазарна платформа Vertex съчетава 210 мм половин клетки, технология с много шини, неразрушаващо рязане и опаковки с висока плътност. 

Освен това, в сравнение с други модули, свръхвисоко производителният модул се характеризира особено с компактните си размери. Това означава, че значително повече модули Vertex-S могат да бъдат монтирани на покривни повърхности без загуба на производителност. Благодарение на минимизираното разстояние на клетките и 35-процентното подобрение на изходната мощност на всеки отделен модулен низ, той впечатлява с отлична ефективност на модула от 20,5 процента въпреки размера си.

Дори при по-високи температури, този модул постига резултат с ниския си температурен коефициент с много добри енергийни добиви.

  • Монокристален слънчев модул с 395 вата и 120 клетки
  • 15 години гаранция за продукта
  • 25 години линейна гаранция за изпълнение                  
  • Мулти-шинна технология
  • Компактен размер                                                  
  • Отлична устойчивост на температура поради ниския температурен коефициент
  • Отлична ефективност на модула
  • Макс. Товароносимост до 4000 Pascal за натоварване от вятър и до 6000 Pascal за натоварване от сняг