Български Български English English Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Română Română Русский Русский

гр. Варна 9000, България

+359888579682

Български Български English English Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Română Română Русский Русский

INVT (Shenzhen INVT Electric Co., Ltd) се фокусира върху индустриалната автоматизация и производството на електроенергия от създаването си през 2002 г. и беше регистрирана на Шенженската фондова борса в Китай през 2010 г. като публична компания. В момента INVT има 15 дъщерни дружества и повече от 3000 служители, над 30 вътрешни офиси и гаранционни центрове и 8 отвъдморски клона, които формират дистрибуторска мрежа, която обхваща повече от 80 страни и региони в чужбина.

 

INVT е призната за ключова високотехнологична компания в Националния план за горелки, основана на овладяването на ключови технологии в областта на силовата електроника, автоматичното управление и ИТ. INVT създаде 12 центрове за научноизследователска и развойна дейност в цялата страна, притежава повече от 1300 патента и е първата лаборатория в бранша, получила ACT квалификации от TÜV SÜD, UL-WTDP и CNAS National Lab.

 

През следващото десетилетие INVT възнамерява да продължи да следва „Честността и почтеността, професионализма и върховите постижения“ като своя бизнес философия и да разшири основните си бизнес области на индустриална автоматизация, електрически превозни средства, електрическа мрежа и железопътен транспорт въз основа на трите основни технологии в областта на индустриалната автоматизация и производство на електроенергия.

Стрингов инвертор

INVT iMars MG 750 - 4600 Watt

Описание на продукта

Инверторът INVT от серията iMars MG е разработен за генериране на максимални добиви с малки слънчеви системи.

В допълнение към модерния дизайн под формата на висококачествен защитен IP65 корпус, изработен от алуминий, е оборудван с MPP тракери, така че фотоволтаичната система може да постигне най-добрите възможни резултати при всякакви метеорологични условия.

INVT iMars e с интегриран RS485 интерфейс и опционално наличен WiFi200 стик. Инверторът може да използва интернет връзка например чрез DSL рутер, така че независимо от местоположението управление на PV системата е възможно по всяко време чрез приложение за Windows, Android или iOS. Инверторите от серията INVT iMars MG се предлагат с номинална мощност на променлив ток между 750 и 4600 вата.

  • Лесна инсталация благодарение на оптимизирана скоба за стена
  • Висока максимална ефективност
  • Изключително ниска нощна загуба на енергия
  • Модерен дизайн под формата на висококачествен IP65 защитен алуминиев корпус
  • Максимален добив благодарение на интегрирани MPP тракера
  • Висока точност MPPT
  • Вграден RS485 интерфейс и опция наличен WiFi200 стик
  • Мониторинг чрез приложение за Windows, Android или iOS

INVT iMars Wifi200 Stick

Описание на продукта

IMars WIFI200 Stick от INVT е опционално наличен комуникационен модул за инверторите от серията INVT iMars MG.

 

С iMars WIFI200 Stick от INVT инверторите от серията INVT iMars MG могат да използват безжична интернет връзка, например чрез DSL рутер, така че PV системата може да бъде проверена по всяко време с помощта на приложението за Windows, Android или iOS.