гр. Варна 9000, България

+359888579682

Да инвестираме в слънчева енергия

Днес соларната енергия става все по-достъпна и все по-голям брой хора я приемат, за да удовлетворяват ежедневните си нужди, да намалят производствените си разходи или просто да инвестират.

 

Oсновни принципи за успешна соларна инвестиция:

 • Насочете се към доказани компании, производители на елементи за слънчева енергия – компании с опит и традиции.
  Германия е световен лидер в соларната енергия, ние предлагаме соларните решения на “ErEne Green Tehnologies”GmbH– фирма с изключитени традиции и лидер в сектора от 20 години.
 • Запознайте се с технологията и бизнеса за соларна енергия.
  В сектора на зелената енергия иновациите са напрактика ежедневиe. Компаниите с потенциал при иновациите се открояват от останалите. За да вземете успешно инвестиционно решение, трябва да проучите, разберете и сравните как работи тяхната технология, независимо от това дали компанията е производител или инсталатор на слънчеви панели.Правилните технологии в крайна сметка могат да направят разликата между успеха и провала и това не важи само за соларните компании.
 • Следете националните политики за слънчева енергия.
  Секторът слънчева енергия е воден от различни регулации,политики и стимули по целия свят. Ние следим актуалните новини и можем да ви консултираме, проектираме и придвижим вашата документация до участие в приемателна комисия и пускане в експлоатация.
 • Инвестирайте разумно.
  С инвестиция или участие в соларни паркове /слънчеви системи можете да постигнете възвръщаемост от10% до 15%. Като инвеститор можете да разчитате на привлекателно общо изплащане от минимална инвестиция.

Предимствата: