гр. Варна 9000, България

+359888579682

За нас

Ценсатек Технологии AД се специализира в проектиране, управление на проекти, изпълнение и производството на подстанции НV / LV, електрически табла, разпределителни табла, моторни контролни панели, крайно разпределително и контролно оборудване, индустриално осветление, соларна енергия. С нашия специален екип от опитни инженери ние сме в състояние да предложим цялостни решения на нашия клиент.

 

Ценсатек Технологии AД доставя навреме, реагира бързо и ефективно на вашите изисквания и вярва, че ще работим заедно с всички заинтересовани, за да осигурим стойностни решения. Нашата стратегия е насочена към клиентите, и следи за качество, обслужване и конкурентоспособност. Резултатите са високо ниво на удовлетвореност на клиентите.

 

Ценсатек Технологии AД се ангажира да създаде бъдеще без инциденти и наранявания, като третира здравето и безопасността, като основна част от нашия бизнес.

Здравето и безопасността

Ценсатек Технологии AД счита, че здравната безопасност и благосъстоянието на всеки човек, пряко или косвено свързан с нашия бизнес, са от първостепенно значение за постигането на постоянни високи стандарти във всички наши дейности.

 

Ценсатек Технологии AД ще изпълни дейностите си по такъв начин,че да бъдат предприети всички разумни предпазни мерки за предотвратяване нa наранявания и поддържане на здравословна среда за работната сила и всяки друг, който може да бъде засегнат от неговата работа.

 

Всички наши служители спазват правилата за безопасност, за да гарантират, че чрез своите действия и поведение тези цели се постигат. По подобен начин ще се очаква, че подизпълнителите ще изпълняват правилата, така че да не бъде застрашена собствената им политика за здраве и безопасност и тази на Ценсатек Технологии AД.

Соларна енергия - качество от Германия

Когато става въпрос слънчеви и фотоволтаични проекти, Ценсатек Технологии е вашият опитен контакт. Като соларен търговец ние предлагаме широка гама от висококачествени компоненти за слънчева енергия и фотоволтаични системи от всякакъв вид с немско качество на ТОП цени. Продуктовото ни портфолио включва соларни модули, инвертори, системи за съхранение и монтажни системи, както и продукти за мониторинг и визуализация на системата.

 

За нас е важно вашите проекти да бъдат успешно реализирани - затова сме щастливи да ви подкрепим с нашия опит в областта на технологиите за слънчева енергия и подбора на подходящи компоненти.

 

Свържете се с нас за подробна консултация - ще се радваме да ви помогнем компетентно и приятелски.